Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Solutii Finantare

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-4927848-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');

</script>

FLOROVIT INGRASAMANT CU NIVEL RIDICAT DE FIER PENTRU GAZON 1 KG

Cod produs: 10100031 Rating: 0rating Descriere:
Este adaptat la nevoile nutritionale ale tuturor speciilor de gazon in special a celor decorative.
Stoc: Disponibil Asistenta online: office@evasion.ro
Pret (cu TVA): 10,00 RON / buc
Detalii produs:

Componentele minerale incluse in ingrasamant care sunt echilibrate din punct de vedere al formei si cantitatii, stimuleaza cresterea gazonului,ii imbunatateste sanatatea si  asigura o culoare verde intens ierbii. Continutul ridicat de azot din ingrasamant mareste ritmul de crestere al ierbii gazonul devenind
dens si puternic  contracarand formarea muschiului si a buruienilor. Aceast ingrasamant este eficient, economic si usor de utilizat. 

 

Aplicatii:
Se aplica din primavara pana la sfarsitul lui August la un interval de trei saptamani in doza de 30g ingrasamant la 1m2 de gazon. Ingrasamantul trebuie sa fie imprastiat uniform pe toata suprafata de gazon cel mai bine dupa tunderea sa. Daca nu este posibila aparitia ploii la cateva ore de la fertilizare gazonul trebuie sa fie bine udat. Ingrasamantul nu trebuie sa se utilizeze in timpul perioadelor  cu soare puternic sau vant puternic. Udarea regulata creste eficienta  fertilizarii .

 

Compoziţie :16% (N), azot total, 5.5% (N), azot nitric; 12% (N), azot amoniacal; 5,2% (P2O5), pentoxid de fosfor solubil n soluţie de citrat de amoniu neutru şi apă ; 3.4% (P2O5), pentoxid de fosfor solubil ; 5,2% (K2O), oxid de potasiu solubil; 3% (MgO); 26,0% (SO3) total trioxid de sulf; 4,0% (Fe), fier total.
Continut scazut de clorura.

Detalii tehnice:
Prezentare : Punga 1 kg
Tags:
Alarma pret:
Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul ales, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma

Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Solutii finantare Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii