Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Solutii Finantare

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-4927848-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');

</script>

FLOROVIT INGRASAMANT LICHID PENTRU PLANTELE CU FLORI 0,24 L

Cod produs: 10100040 Rating: 0rating Descriere:
Este destinat pentru fertilizarea plantelor cu flori. Aplicarea  regulata a acestui ingrasamant asigura o crestere adecvata a plantelor si stimuleaza inflorirea.
Stoc: Disponibil Asistenta online: office@evasion.ro
Pret (cu TVA): 5,50 RON / buc
Detalii produs:

Aplicare:Plantele trebuie sa fie fertilizate cu o solutie de 1% din acest ingrasamant. Se amesteca 10 ml de ingrasamnt cu 1L de apa. Solutia obtinuta, se aplica o data pe saptamna, din Aprilie pana in Octombrie. Plantele inflorite trebuie sa fie fertilizate  la fiecare doua saptamani ,pana in timpul sezonului de iarna.

Compozitie : 5,0% (N) azot total; 1,10% (N), azot nitric, 3,9% (N) azot amidic; 6,0% (P2O5), pentoxid de fosfor solubil n apa; 8,0% ( K2O) oxid de potasiu solubil ; 0,02% (B) bor solubil in apa; 0,008% (Cu) cupru solubil  chelatat cu EDTA; 0,03% (Fe) fier solubil  chelatat cu EDTA; 0,015% (Mn) mangan  solubil  chelatat  cu EDTA; 0,002% (Mo), molibden solubile; 0,015% (Zn)zinc solubil  chelatat cu EDTA.      

Detalii tehnice:
Prezentare : Bidon 0,24 L
Tags:
Alarma pret:
Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul ales, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma

Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Solutii finantare Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii