Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Solutii Finantare

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-4927848-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');

</script>

Avantajele folosirii unui biostimulator in agricultura

 

Folosirea substanțelor bioactive în legumicultură au rolul de a dirija creșterea și dezvoltarea plantelor prin reglarea echilibrului metabolic. Acestea determină de asemenea, o cultură bogată și mult îmbunătățită calitativ, fără a dăuna în vreun fel plantelor.

 

Dacă doriți rezultate vizibile în agricultură, vă recomandăm biostimulatorul ASFAC BCO-4. Acesta are o influență semnificativă asupra germinației semințelor și asupra proceselor fiziologice din plante, conducând la creșterea vigorii și implicit la creșterea producției. Se poate folosi în orice tip de cultură agricolă, in horticultură, viticultură și silvicultură.

 

ASFAC BOC-4 poate fi folosit ca fertilizant foliar în culturile de plante ornamentale și flori atât pentru specii floricole anuale, pentru flori tăiate cat și pentru specii floricole perene, îmbunătățind substanțial aspectul estetic al acestora, plantele devenind mai rezistente la stres, imune la boli și dăunatori.

 

Atunci când aplicați un astfel de produs, țineți cont de instrucțiuni și de perioada în care poate fi aplicat în funcție de tipul plantei. De exemplu, grâul sau alte paioase pot fi stropite  în fazele de înfrățire, burduf sau înflorire, soia, fasolea sau mazărea primesc sunt propice pentru a fi stropite in 2 faze, prima dată în faza vegetativă și a doua oară în faza de înflorire, pe când la cartof se aplică 3 tratamente, două până la înflorire și al treilea după înflorire.  

 

Principalele avantaje aduse de utilizarea biostimulatorului ASFAC sunt:

 

-       Lipsa toxicității

-          Risc zero de aplicare în exces

-          Utilizare cu succes și în agricultura BIO

-          Ușor de aplicat și fără costuri suplimentare

-          Compatibil cu erbicidele și alte pesticide, putând fi aplicat odată cu acestea

-          Creștere cantitativă și calitativă

 

        Puteți comanda produsul AICI.

 

Pentru a vă face o idee asupra rezultatelor obținute cu biostimulatorul ASFAC, vă prezentăm datele publicate de Institutul Național De Cercetare-Dezvoltare pentru Pedologie, Agrochimie și Protecția Mediului (ICPA Bucuresti) cât și de alte instituții abilitate:

 

porumb - crestere de 32% rezultand un spor de 3175 kg/ha

grau - crestere de 34,95% rezultand un spor de 2160 kg/ha

floarea soarelui - crestere de 32,9% rezultand un spor de 682 kg seminte/ha

rapita - crestere de 20,4% rezultand un spor de 890 kg seminte/ha

rosii - crestere de 35,1% rezultand un spor de 11657 kg/ha

cartof - crestere de 32,4% rezultand un spor de 6743 kg/ha

vita de vie - crestere de 18% rezultand un spor de 3100 kg/h

sfecla de zahar - crestere de 34,14% rezultand un spor de 1,4 tone za

 

Înainte de aplicarea biostimulatorului ASFAC trebuie să țineți cont de câteva aspecte:

 

Creșterile mari de producție sunt condiționate de o fertilizare echilibrată . Aplicarea se poate face simultan cu fertilizarea sau erbicidarea suprațetelor cultivate. În toate cazurile utilizarea biostimulatorului ASFAC BCO-4 conduce la creșteri spectaculoase ale producției agricole în funcție de gradul de fertilizare, întreținere-irigare și a soiurilor cultivate. Diferențele mari de sporuri depind și de variabilitatea climatului și fertilitatea diferită a solului.

 

Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Solutii finantare Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii