Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Solutii Finantare

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-4927848-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');

</script>

Curatenia de primavara- pentru prospetime si sanatate in casa

 

Prin igienizarea locuinței în urma curățeniei de primăvară, nu ne împrospătăm numai suprafețele și mobilierul, ci ne revigorăm și corpurile și starea psihică. De aceea, în loc să ne gândim la curățenia de primăvară ca la o activitate obositoare și stresantă, ar trebui să privim acest pas ca o revigorare generală menită să ne îmbunătățească traiul în casă.

 

Pentru a vă împrospăta casa cât mai eficient și pentru a întâmpina primăvara intr-o casă  sclipitoare, noi vă oferim câteva sfaturi de îndepărtare rapidă a impurităților și a bacteriilor.

 

Ștergeți bine praful din casă. Acumularea de praf determină, pe lângă aspectul neplăcut, probleme de sănătate și erupții alergice. De aceea este foarte important ca acesta să fie îndepărtat complet de pe toate suprafețele.

 

După aspirarea temeinică a podelelor, vă recomandăm ștergerea acestora cu un mop performant, care să curețe complet depunerile și cele mai dificile pete. Mopul Vileda Ultramax din microfibre, datorită striațiilor ramei de plastic Power Zone, creează o presiune suplimentară în momentul ștergerii,  iar murdăria și petele dificile vor fi curățate mai ușor. Mop-ul este potrivit pentru suprafețe netede (gresie și parchet) și se poate folosi atât umed cât și uscat. (Comandă produsul AICI)

 

Spălați podelele cu o substanță dezinfectantă și parfumată, care să improspăteze întreaga casă. Nufăr pentru pardoseli este un produs special creat pentru spălarea tuturor pardoselilor lavabile (gresie, faianţă, parchet laminat, linoleum, piatră etc.). Produsul curăţă uşor şi eficient murdăria, lăsând un parfum marin foarte plăcut în încăpere. (Comandă produsul AICI).

 

Pentru mobilier, cea mai bună soluție de îndepărtare a prafului este un spray antipraf, ușor de utilizat. Spay-ul antipraf de la Pronto conține un amestec special de ceară diluată și substanțe de îngrijire și curățare care îndepartează cu ușurință praful și murdăria. Acesta se poate utiliza pe diferite suprafețe: lemn, sticlă, plastic, metal. (Comandă produsul AICI).

 

Nu uitați să folosiți o lavetă moale pentru ștergerea prafului, care să nu zgârie mobilierul (Comandă produsul AICI).

 

Pentru îndepărtarea prafului de pe ecranele TV-urile, a laptop-urilor sau a tabletelor, vă recomandăm soluția specială pentru curățat ecrane. Aceasta este un produs ecologic, fără compuși volatili și alcool, care protejează aceste suprafețe delicate. (Comandă produsul AICI)

 

Atunci când îndepărtați praful, amintiți-vă să schimbați filtrele aparatului de aer condiționat și să curățați toate conductele și gurile de aerisire. Altfel, acestea devin adevărate focare alergene.

 

Îndepărtați mucegaiul. Mai mult decât praful, mucegaiul determină probleme de sănătate, afectând sistemul respirator, imunitatea sau pielea. Iar de aspectul inestetic nu mai vorbim!

 

Pentru a scăpa de acest inamic sâcâitor, vă propunem utilizarea unei soluții speciale. Soluția de curățare Ceresit Stop Mucegaiului elimină  petele de mucegai și este ideală pentru curățarea petelor de mucegai apărute pe plăcile ceramice, pe tencuială, pe chit și pe siliconul sanitar. Acționează preventiv împotriva apariției mucegaiului, murdăriei și bacteriilor apărute la interior.  (Comandă produsul AICI)

 

Ștergeți geamurile și împrospătați! După curățarea podelelor, a mobilierilor și a pereților, acordați atenție geamurilor!

 

Noi vă recomandăm soluția Rivex Glass. Datorită formulei sale speciale, Rivex Glass curăță ușor și eficient suprafețe din sticlă, melamină, email, aluminiu, plastic și geamuri auto, lasând suprafețele strălucitoare fără urme. (Comandă produsul AICI).

 

În final, parfumați atmosfera cu un strop primăvăratic și fresh. Odorizantul antitabac fresh lichid, cu putere mare de acoperire a mirosurilor urâte, va încununa atmosfera cu un miros proaspat foarte plăcut. (Comandă produsul AICI).

Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Solutii finantare Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii