Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Solutii Finantare

<script>
 (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
 (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
 m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
 })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

 ga('create', 'UA-4927848-1', 'auto');
 ga('send', 'pageview');

</script>

FOSA SEPTICA ECO IMO 6

Cod produs: 40006061 Rating: 0rating Descriere:
Fosa utilizata in locuinte particulare, nuclee rezidentiale, restaurant, scoli, pensiuni, policlinici etc.
Producator: TELCOM ITALIA Garantie: 30 ani Stoc: Disponibil Asistenta online: office@evasion.ro
Pret (cu TVA): 1.730,00 RON / buc
Detalii produs:

Fosele septice TELCOM de tip IMHOFF sunt unitati de tratare primara, gen anaerob a apelor reziduale care provin din instalatii civile. Ele sunt utilizate pe scara larga in realizarea de instalatii de epurare noi sau recontitionarea instalatilor vechi, intrucat reprezinta sectiuni de pretratare utile pentru fluidizarea incarcarii poluante a agentului de scurgere. Principala caracteristica a foselor septice TELCOM de tip IMHOFF este ca asigura in mod natural, fara substante bioactivatoare, epurarea apei uzate pana la parametrii prevazuti in normele legale, in functie de numarul de utilizatori.

 

PRINCIPIU DE FUNCTIONARE

Fosele septice TELCOM din PE (polietilena liniara), material reciclabil integral, sunt alcatuite dintr-un bazin principal denumit bazin de sedimentare si un bazin de fermentare, care este prezent in bazinul de sedimentare. Principiul de functionare este de gen anaerob cu descompunerea si fermentarea compozitiei poluante din apele menajere, prin intermediul bacteriilor care se formeaza in lispsa oxigenului.
Apele uzate menajere se introduce prin orificiul de intrare in bazinul de fermentare unde, sub actiunea bacterilor anaerobe si pe baza legilor fizicii de separare gravimetrica lichid-lichid, lichid-solid, are loc fermentarea si separarea materiilor usoare si a celor sedimentabile. Namolul astfel format se depune prin fanta de evacuare in zona de sedimentare, de unde se indeparteaza dupa o perioada de timp prin vidanjare.
Apele tratate rezultate se evacueaza pe principiul vaselor comunicante, prin orificiul de iesire, in puturi absorbante sau in drenuri subterane. Avantajul acestei solutii consta in faptul ca volumul deseurilor care se vidanjeaza este foarte mic comparativ cu volumul corespunzator al al depozitului sedimentar, deoarece acesta, prin actiunea bacterilor anaerobe se mineralizeaza si se pierde din continutul de apa.
In urma procesului de fermentare se formeaza biogaz care poate provoca mirosuri neplacute. Din acest motic fosele septice TELCOM au fost proiectate cu un orificiu de evacuare a biogazului, la care se poate racorda un tub de evacuare vertical, care permite iesirea biogazului in atmosfera, pentru a nu crea nici o neplacere. Fosele septice TELCOM mai prezinta un capac necesar pentru inspectarea incaperii de sedimentare si pentru preluarea namolului, un orificiu de intrare a apelor uzate si unul de iesire a apelor tratate.

 

AVANTAJELE PRODUSULUI:
 •  - dimensiuni mici;
 •  - inchis etans;
 •  - nu ocupa spatiu(trebuie ingropat);
 •  - greutate redusa;
 •  - nu necesita alimentare cu curent electric;
 •  - reactie neutra la radiatile UV;
 •  - rezistenta la atacurile agentilor chimici si la coroziune;
 •  - necesita doar vidanjare;
 •  - forma bazinelor prezinta avantajul unei structure monolite solide;
 •  - rezistenta mecanica si termica la temperature cuprinse intre -60 si +80 de grade Celsius;
 •  - respecta normele europene garantand un produs 100% reciclabil.

 

Detalii tehnice:
Dimensiuni (cm): 137 x 117 cm
Capacitate (l): Volum total 1317 l
Documente atasate:
Tags:
Alarma pret:
Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul ales, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma
Alti utilizatori au cumparat si...

Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Solutii finantare Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii