Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Solutii Finantare

<script>
 (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
 (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
 m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
 })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

 ga('create', 'UA-4927848-1', 'auto');
 ga('send', 'pageview');

</script>

Sauna si Hidromasaj la tine acasa

Dotari:

 • Dus in plafon
 • Ventilator
 • Etajera
 • Panou de control digital( touch screen),cu radio si telefon incorporat
 • Panou hidromasaj lombar
 • Dus mobil cu para si furtun
 • Scaun comfort
 • Cadita din acril
 • Geam securizat de 5mm

 

 

Sistem Sauna pe baza de aburi
Bazat pe ceramica, incalzitorul sistemului de tip sauna este de inalta performanta oferind timpi foarte buni de incalzire (maxim 1 minut de asteptare) si siguranta absoluta.
Sistemul de tip sauna are mecanisme inteligente ce previn supraincalzirea si garanteaza oprirea imediata in cazul de pericol.

Se recomanda folosirea saunei impreuna cu uleiuri aromate (lamie, pin etc) pentru a garanta o relaxare completa si tonifianta.
 
Ozone disinfecting apparatus
Deschideti sistemul pe baza de ozon timp de 5 minute dupa utilizarea saunei sau masajului pentru dezinfectare. Dezinfectarea asigura curatenia cabinei de dus si imbunatateste protectia aparatului si, implicit, sanatatea dumneavoastra.

Pipe rising function
Deschideti capacul de apa si apa va intra prin teava circulara curatand resturile si bacteriile acumulate la scurgere. Operatiuniea este simpla si eficienta.

Drainage device
Apa din teava cazii de masaj se curata cu un sistem special de scurgere.

Water shortage protection
Pompa de apa nu se activeaza daca in cada nu este apa sau apa nu atinge nivelul specificat.

Alte dotari:
Ventilator, Protectie impotriva scurtcircuitarii, Sistem de alarma in caz de urgente, Valva de scurgere  
Sistem de hidro-masaj

Masajul se realizeaza prin mai multe spray-uri de apa. Totodata, produsele inglobeaza si un sistem numit "Sole massager" care canalizeaza masajul pe anumite zone, desemnate de utilizator. Puterea masajului poate fi ajustata.
Sistemul este protejat impotriva scurtcircuitarilor, iar motorul pompei de masaj este certificat CE.  

Panou de control computerizat
Afisajul digital va indica procesul exersat in cabina, va monitoriza functiile si va afisa procedurile operationale. Panoul ofera control deplin functiilor cabinei, de la sauna pana dezinfectare si temperatura. Se pot ajusta reglaje precum temperatura saunei si timpul, iar in plus majoritatea au incorporate un radio si liniipentru CD/DVD.
 
Bath System
Se pot seta mai multe tipuri de dusuri, precum dusul scotian, ce presupune alternarea intre apa rece si calda. Operatiunea forteaza pielea sa se contracte si sa se dilate, tonifiand-o si oferindu-i elasticitate.


Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Solutii finantare Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii