Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Solutii Finantare

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-4927848-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');

</script>

Scarile modulare de acces FAKRO

 

Scara modulara de acces la pod FAKRO este o scară pliabilă fabricată din lemn de pin. Permite accesul în pod în siguranţă. După pliere se închide la nivelul tavanului ceea ce contribuie la economisirea de spaţiu în încăpere. Această scară este fiabilă, uşor de instalat şi confortabilă. Gura de acces la pod este acoperită de o uşă termoizolantă de tip sandwich cu grosimea de 36 mm. Cadrul din lemn este acoperit cu placă HDF de culoare albă sau bej. Ca şi material izolator se foloseşte polistiren expandat. Construcţia originală a mecanismului de deschidere este astfel concepută incât să nu impiedice accesul spre pod. Acest mecanism fixează uşa în momentul deschiderii complete asigurând stabilitatea scării.

 

Uşurinţa în deschiderea uşii este dată de reglarea tensionării arcurilor. Partea exterioară (vizibilă după închidere) a uşii are un aspect estetic ce maschează elementele de montaj. Încuietoarea şi tija de operare metalică facilitează închiderea uşii în siguranţă. Colţarele utilizate la prinderea scării permit reglarea şi fixarea acesteia în poziţie optimă. În vederea îmbunătăţirii îmbinărilor, treptele scării sunt fixate în "coadă de rândunică". Treptele sunt plasate distanţat de uşă pentru utilizarea mai comodă, iar canelurile antiderapante dau un plus de siguranţă în utilizare.

 

PRINCIPALELE CARACTERISTICI

Economisirea de spaţiu
După pliere, se închid la nivelul tavanului ceea ce contribuie la economisirea de spaţiu în încăpere.
Uşurinţa la montaj

Sistemul de fixare rapid face posibil montajul scării de către două persoane. Adaptare uşoară a lungimii scării la înălţimea încăperii. Scările sunt livrate asamblate, gata pentru a fi montate.

 

Operare usoară
Chepengul are o structură compactă iar operarea este foarte comodă. Tija de operare special concepută facilitează deschiderea şi închiderea uşii cu uşurinţă.

 

Echipamente adiţionale
Pentru a uşura montajul şi a mări confortul în exploatare, FAKRO pune la dispoziţie mai multe accesorii.

 

Garanţie
Scările de acces la pod FAKRO sunt acoperite de o garanţie de 3 ani.

Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Solutii finantare Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii