Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Siguranta dumneavoastra este importanta

 

 

Wienerberger Sisteme de Cărămizi este permanent preocupat să vină în întâmpinarea nevoilor de siguranţă, eficienţă energetică şi confort ale clienţilor săi.
Efortul depus de specialiştii Wienerberger în munca de cercetare s-a concretizat în dezvoltarea a două noi produse: POROTHERM 30S şi POROTHERM 38S, cu design inovativ al structurii şi al dispunerii golurilor verticale.
Trendul ascendent inregistrat in sectorul constructiilor, armonizarea legislatiei tehnice la nivel european si cresterea nivelului de exigenta al clientilor determina in mod direct aparitia unor noi materiale si tehnologii de constructie.

Domenii de utilizare:
Pereţi, stâlpi şi pereţi despărţitori, pereţi structurali din zidărie cu protecţie împotriva penetrării apei.

Caracteristicile blocurilor ceramice POROTHERM S:
1. Configuraţia blocului ceramic POROTHERM de tip S îmbunătăţeşte mecanismul de cedare sub acţiunea solicitărilor de tip seismic (eforturi principale - diagonale).
Rezistenţa la forfecare în rostul vertical de mortar este sporită cu circa 30% faţă de produsele tip locaş de mortar. (crt. 5253 / INCERC 59 / ZIP/ 02.07.2008)

2. Conductivitatea termica ( λ10,dry) este de 0,141 W/mK , reprezentand cea mai scazuta valoare fata de alte tipuri de elemente de zidarie ceramice de grosimi similare, oferind cea mai performanta izolatie termica.
 

Sistemul de zidarie POROTHERM S
Gama de blocuri ceramice POROTHERM 25S, POROTHERM 30S si POROTHERM 38S asigura imbunatatirea comportarii zidariei sub actiunea solicitarilor de tip seismic.

Rezistenta la forfecare in rostul vertical de mortar este sporita cu:
+ 18-20 % - POROTHERM 25S
+ 30 % - POROTHERM 30S si POROTHERM 38S

Sistemul complet POROTHERM asigura cea mai performanta izolatie termica a constructiei (zidarie de caramida, buiandrugi in invelis ceramic , planseu de beton cu corpuri de umplutura ceramice).

Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii