Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Solutii Finantare

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-4927848-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');

</script>

Tigla metalica sau tigla ceramica?

Gama larga de sisteme pentru acoperis, de la traditionala tigla ceramica si pana la cele mai moderne si complexe sisteme, fac ca alegerea unei invelitori sa nu fie usoara.

 

Tigla ceramica si tigla metalica sunt doua din cele mai ultilizate si apreciate invelitori a vremurilor noastre.

 

Avantaje:

 

Durabilitatea si Garantia

Sunt 2 elemente intre care trebuie facuta distinctia: garantia si durata de viata. Tigla ceramica are o durabilitate testata in timp. Astfel, durata de viata pentru tigla ceramica poate fi constatata in orice centru istoric unde se pot gasi tigle ceramice in vechime de zeci sau sute de ani.

 

 

 

 

 

 

Tigla metalica este fabricata din tabla zincata cu grosimea de 0,4-0,6 mm, fiind acoperita cu un strat de pasivizare, unul de grund (strat primar) urmat de stratul de poliester cu grosimea de 25 microni pana la 200 microni. Tabla zincata folosita in productia tigle metalice are un continut de Zinc intre 200 si 275g/mp. In functie de calitatea aliajului folosit, producatorii ofera garantii realiste la acoperis intre 5 ani si 10 ani, iar durata de viata a unui acoperis din tigla metalica de buna calitate poate depasi 50 de ani.

 

 

 

 

 

 

Izolator termic. Tigla ceramica este un produs din argila arsa si are proprietatea de bun izolator termic. Analogia poate fi facuta comparand climatul dintr-o locuinta construita din caramida (material natural) si alta din BCA sau beton. Vara materialul natural asigura un climat placut, iarna tinand mai mult timp caldura in interior.

 

Izolator fonic. Alaturi de confortul termic, si cel fonic contribuie la mentinerea unui ambient relaxant in locuinta. Acoperisul din tigla ceramica este un bun izolator fonic, oferind o atmosfera placuta, nestanjenita de sursele de zgomot, atat cele exterioare locuintei cat si cele interioare. Pentru a izola fonic, tigla metalica necesita un sitem secundar.

 

Flexibilitatea pentru adaptari ulterioare. Daca ne hotarm sa transformam acoperisul intr-un spatiu de locuit insa capitalul initial este insuficient pentru acest lucru, putem realiza ulterior aceasta modificare in cazul acoperisurilor din tigla. Pentru o mai mare eficienta, este recomandabil sa prevedem inca din momentul constructiei acoperisului aceasta posibilitatea pentru a se putea monta sistemele de izolatii coprespunzatoare.

 

Design-ul. Fie ca este vorba de tigla metalica sau tigla ceramica, aceste doua tipuri de invelitori ofera eleganta oricarei locuinte.

 

Amble tipuri de tigla au rezistenta mecanica ridicata, rezistenta la foc, inghet si radiatii, insa o diferenta mereu mentionata si de constructori, este greutatea. Tigla ceramica este foarte grea iar tigla metalica usoara, aspect ce se reflecta in costurile montarii.

Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Solutii finantare Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii